Një eksperiencë e paharrueshme është në pritje të entuziastëve të tenisit në Gardenland Resort. Fusha  e gjelbët e tenisit  përputhen me standardet ndërkombëtare. Fusha, paisjet dhe shërbimi i ndriçimit janë në dispozicionin tuaj.