Sallë Konferencash Shkoder – Gardenland Resort ofron salla te pershtatshme per konferenca, seminare dhe takime. Salle per konferenca Shkoder

Konferenca

Gardenland Resort është një vend i jashtëzakonshëm për raste sociale, ne kujdesemi për të gjitha madhësitë e ngjarjeve si takime, konferenca, darka private etj.

Stafi ynë me përvojë është në gadishmëri  për të ndihmuar me gjithçka që nga menaxhimi i projektit dhe menutë e eventeve deri tek rregullimi i ndriçimit dhe luleve.

Sallë Konferencash Shkoder – Gardenland Resort ofron salla te pershtatshme per konferenca, seminare dhe takime. Salle per konferenca Shkoder

Sallë Konferencash Shkoder – Gardenland Resort ofron salla te pershtatshme per konferenca, seminare dhe takime. Salle per konferenca Shkoder

Sallë Konferencash Shkoder – Gardenland Resort ofron salla te pershtatshme per konferenca, seminare dhe takime. Salle per konferenca Shkoder