salle per evente shkoder

E dekoruar ne elegance,me nje kapacitet prej 300 vendesh ku mund te oraganizoni dasma, fejesa, ditelindje, koktejle, feste beqarie, mbremje mature etj.

Salla e Eventeve

Gardenland Resort është një vend i jashtëzakonshëm për raste sociale, ne kujdesemi për të gjitha madhësitë e ngjarjeve si takime, konferenca, darka private etj.

Stafi Organizues

Stafi ynë me përvojë është në gadishmëri për të ndihmuar me gjithçka që nga menaxhimi i projektit dhe menutë e eventeve deri tek rregullimi i ndriçimit dhe luleve.

Galeri

salle per evente shkoder

E dekoruar ne elegance,me nje kapacitet prej 300 vendesh ku mund te oraganizoni dasma, fejesa, ditelindje, koktejle, feste beqarie, mbremje mature etj.

salle per evente shkoder

E dekoruar ne elegance,me nje kapacitet prej 300 vendesh ku mund te oraganizoni dasma, fejesa, ditelindje, koktejle, feste beqarie, mbremje mature etj.

salle per evente shkoder

E dekoruar ne elegance,me nje kapacitet prej 300 vendesh ku mund te oraganizoni dasma, fejesa, ditelindje, koktejle, feste beqarie, mbremje mature etj.

salle per evente shkoder

E dekoruar ne elegance,me nje kapacitet prej 300 vendesh ku mund te oraganizoni dasma, fejesa, ditelindje, koktejle, feste beqarie, mbremje mature etj.