Restorant Shkoder – Gardenland Resort Nje restorant klasik i arreduar ne detaje, ambjent komod dhe relaksues per tu shijuar ne maksimum.

GARDENLAND RESORTRESTORANT

Nje restorant klasik i arreduar ne detaje, ambjent komod dhe relaksues per tu shijuar ne maksimum.

Nje kuzhine fantastike ku nderthuret tradicionalja me modernen, ku perdorimi i produkteve te zones dhe bio eshte parimi baze.

gjuhetari

GjuetariNje kuzhine plot shije

Ne Restorantin tone do te gjeni gjithmone atmosfere relaksuese, sherbim cilesor dhe ushqim te shijshem.
Ne fokusohemi tek ushqimi i fresket dhe i shendetshem per mysafiret tane.

Shijoni menun tone: Pasta dhe Rizoto, Sallate Cezar, Produktet e detit, Peshkun e fresket dhe Mishi te gatuara me dashuri nga Kuzhinieret tane.

Menu

Antipasta

Pasta

Sallata

Supa

Peshk Deti

Peshk Drini

Prodhime Deti

Produkte Mishi

Embelsira

Pica

Rizoto

Orari i Hapjes

Mengjesi: 8:00 am – 11:00 am
Dreka: 11:30 am – 3:00 pm
Darka: 7:00 pm – 11:00 pm

Adresa

Rezervoni

+355 69 20 60 524
info@gardenlandresort.com
Barbullush (15.0 km) Shkodër, Albania

Restorant Shkoder – Gardenland Resort Nje restorant klasik i arreduar ne detaje, ambjent komod dhe relaksues per tu shijuar ne maksimum.

 Shkoder – Gardenland Resort Nje restorant klasik i arreduar ne detaje, ambjent komod dhe relaksues per tu shijuar ne maksimum.

Restorant Shkoder – Gardenland Resort Nje restorant klasik i arreduar ne detaje, ambjent komod dhe relaksues per tu shijuar ne maksimum.