Pishina Shkoder – Pishina Shqiperi – Gardenland Resort – Ne nje siperfaqe prej 1400 m2, eshte nje nder pishinat me moderne dhe me te medha ne Shqiperi

Pishina

Destinacioni kryesor i pushuesve gjate sezonit te veres!

Ne nje forme unike dhe siperfaqe prej 1400 m2, eshte nje nder pishinat me moderne dhe me te medha ne Shqiperi. E projektuar ne seksione per femije, te rritur dhe vaske me hidromasazh. Sistem i filtrimit me standarte europiane garanton higjenen e pishines tone.

Pishina ka nje kapacitet prej 800 personash.

Ne ditet e nxehta qe ofron vera, pishina e Gardenland Resort eshte zgjidhja me e mire per te freskuar trupin dhe idete tuaja.

Rezervime

Per rezervime ne ambjentet e pishines na kontaktoni
ne kontaktet e meposhtme ose plotesoni formen e rezervimeve.

Tel: +355 69 206 0524
Email: info@gardenlandresort.com

Galeri

Pishina Shkoder – Pishina Shqiperi – Gardenland Resort – Ne nje siperfaqe prej 1400 m2, eshte nje nder pishinat me moderne dhe me te medha ne Shqiperi