Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.

Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.

Paketa Pushimesh për 2020 në Gardenland Resort

Hoteli ofron pamje të mrekullueshme i cili rrethohet nga gjelberimi dhe ajri i pastër, kjo për shkak të vendodhjes së resortit, buzë lumit Drin. Stafi jonë është në dispozicion gjatë gjithë kohës për tu siguruar që ju po e shijoni atë qe ne e quajmë Eksperienca Gardenland. Me nje kapacite prej 50 dhomash te ndara ne Dyshe, Dopio, Treshe, Familjare me 120 shtreter. Dhomat jane te paisura me ajer te kondicionuar, Minibar, TV flat-screen kabllor, Wifi falas, tualet privat me dush, tharese flokesh e gjithe aksesoret e nevojshem.

AKOMODIMI

DISPONUESHMERIA

01.10 - 30.04

01.05 - 31.05 01.09 - 30.09

01.06 - 30.06

01.07 - 31.07

01.08 - 31.08

Double Room (3) FB

50 Euro

60 Euro

90 Euro

100 Euro

130 Euro

Double / Twin Room (14) FB

50 Euro

60 Euro

90 Euro

100 Euro

130 Euro

Double / Twin Disable (1) FB

50 Euro

60 Euro

90 Euro

100 Euro

130 Euro

Triple Room (3sng) (8) FB

75 Euro

90 Euro

135 Euro

150 Euro

195 Euro

Triple Room (1D + 1S) (3)FB

75 Euro

90 Euro

135 Euro

150 Euro

195 Euro

Family Room (1) FB

100 Euro

120 Euro

180 Euro

200 Euro

260 Eur​o

Check-in nga 2:00 PM deri 12:00 AM / Check-out deri 11:00 AM

  • Lejohen femijet e te gjitha moshave.
  • Femijet 0-5 vjec qendrojne falas dhe akomodohen ne krevate per femije.
  • Femijet 6-12 vjec akomodohen per 10 €/ personi per nje nate kur perdor nje shtrat shtese te disponueshem.
  • Njerzit 13 dhe siper akomodohen per 15 €/ personi per nje nate kur perdor nje shtrat shtese te disponueshem.

Politikat e Hotelit:

  • Vizitori mund te anuloje falas deri ne 7 dite para mberritjes.
  • Vizitorit do ti ngarkohet çmimi i pergjithshem i rezervimit nese anulone brenda 7 diteve para mberritjes.
  • Nëse i vizitori nuk paraqitet do ti ngarkohet çmimi i përgjithshem i rezervimit.

Parapagimi: Nuk nevojitet parapagim.

Mengjesi kontinental i perfshire

Kërkoni një rezervim

Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.

Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.