Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.

Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.

Paketa Pushimesh për 2018 në Gardenland Resort

Paketa turistike perfshin jo vetem akomodimin ne hotel por edhe ngrenien ne ambjetet tona te restorantit ku perfshihet mengjesi,dreka dhe darka. Pasdite mund te beni  nje pushim te kendshem me familjen tuaj dhe te hani dicka te lehte. Ne nuk ju leme qe diteve te nxehta te veres te keni etje pasi keni te perfshire dhe pijet pa limit. Qe dita te behet me e bukur dhe e kompletuar ne ju mundesojme dhe frekuentim ne plazhin tone  te bukur te Velipojes  me mjetet tona nga ora 09:00 – 13:00.

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeç, falas për fëmijët deri në 6 vjeç.

Kërkoni një rezervim tani

Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.

Paketa Pushimesh Shqiperi për 2018 në Gardenland Resort

Çmime të plota për të rriturit, 1/2 e çmimit për fëmijët 6-12 vjeçfalas për fëmijët deri në 6 vjeç.