Guida Elektronike 5/5 “Atraksionet prane qytetit te Shkodres” – Gardenland Resort

Gardenland Resort ndodhet ne nje pozite gjeografike fantastike, pasi brenda 30 minutave akseson detin, fushen, lumin, liqenin, malet, monumentet kulturore, qytetin. Pra nese ndodhesh ne Gardenland, brenda 30 minuta do te mberrish ne cfaredo lloj destinacioni qe deshiron. Kjo eshte piknisja qe ne kemi ndertuar 5 Guida Elektronike, ne menyre qe tiu vijne ne ndihme dhe ju ti vizitoni lehtesisht […]

Read More

Guida Elektronike 4/5 “Shkoder – Tamare” – Gardenland Resort

Gardenland Resort ndodhet ne nje pozite gjeografike fantastike, pasi brenda 30 minutave akseson detin, fushen, lumin, liqenin, malet, monumentet kulturore, qytetin. Pra nese ndodhesh ne Gardenland, brenda 30 minuta do te mberrish ne cfaredo lloj destinacioni qe deshiron. Kjo eshte piknisja qe ne kemi ndertuar 5 Guida Elektronike, ne menyre qe tiu vijne ne ndihme dhe ju ti vizitoni lehtesisht […]

Read More

Guida Elektronike 3/5 “Ishulli i Sardes” – Gardenland Resort

Gardenland Resort ndodhet ne nje pozite gjeografike fantastike, pasi brenda 30 minutave akseson detin, fushen, lumin, liqenin, malet, monumentet kulturore, qytetin. Pra nese ndodhesh ne Gardenland, brenda 30 minuta do te mberrish ne cfaredo lloj destinacioni qe deshiron. Kjo eshte piknisja qe ne kemi ndertuar 5 Guida Elektronike, ne menyre qe tiu vijne ne ndihme dhe ju ti vizitoni lehtesisht […]

Read More

Guida Elektronike 2/5 “Lumi i Shales” – Gardenland Resort

Gardenland Resort ndodhet ne nje pozite gjeografike fantastike, pasi brenda 30 minutave akseson detin, fushen, lumin, liqenin, malet, monumentet kulturore, qytetin. Pra nese ndodhesh ne Gardenland, brenda 30 minuta do te mberrish ne cfaredo lloj destinacioni qe deshiron. Kjo eshte piknisja qe ne kemi ndertuar 5 Guida Elektronike, ne menyre qe tiu vijne ne ndihme dhe ju ti vizitoni lehtesisht […]

Read More

Guida Elektronike 1/5 “Muzeu Ndre Mjeda” – Gardenland Resort

Gardenland Resort ndodhet ne nje pozite gjeografike fantastike, pasi brenda 30 minutave akseson detin, fushen, lumin, liqenin, malet, monumentet kulturore, qytetin. Pra nese ndodhesh ne Gardenland, brenda 30 minuta do te mberrish ne cfaredo lloj destinacioni qe deshiron. Kjo eshte piknisja qe ne kemi ndertuar 5 Guida Elektronike, ne menyre qe tiu vijne ne ndihme dhe ju ti vizitoni lehtesisht […]

Read More

Prezantimi i turizmit në Veriun dhe Alpet Shqiptare

Në vitet e fundit, turizmi në zonën e veriut të Shqipërise në Alpet Shqiptare është gjithmonë në rritje dhe shumë turiste të huaj dhe të brendshëm vizitojnë çdo atraksion turistik që ndodhet në këtë rajon. Turistët vijnë në zonën e veriut të Shqipërisë për të vizituar Alpet e Shqipërisë, ku përfshihen Thethi, Razma, Boga, Tamara, Lëpusha, Vermoshi dhe Valbona, por […]

Read More

Sporti në Gardenland Resort Shkodër

Sporti ka qënë një ndër pasionet më të mëdha të themeluesve të Gardenland Resort, Shkodër (vëllezërit Rraboshta) dhe ashtu siç kanë patur dëshirën për të ofruar një territor të rëndësishëm për hapësirën e fermës, ashtu i kanë dhënë një hapësirë shumë të madhe edhe terreneve sportive.

Read More

Top 85 gjërat që mund të bëni në Gardenland Resort & në Shkodër

Në këtë artikull sugjerojmë vendet më të bukura për t`u vizituar në zonën pranë Gardenland Resort dhe në Shkodër. Gjithashtu janë listuar aktivitetet kryesore turistike që mund të bëni në këtë zonë në veriun e Shqipërisë. Top 85 gjërat që mund të bëni në Gardenland Resort.

Read More

Pyetje-Përgjigje

Më poshtë kemi përmbledhur pyetjet kryesore që bëjnë turistet në Gardenland dhe gjithashtu kemi dhënë përgjigjet për çdo pyetje!

Read More

Prezantimi i Gardenland Resort – Hotel & Resort turistik në Shkodër

Gardenland Resort ndodhet në qarkun e Shkodrës në qendër të fushave të Zadrimës, ngjitur me lumin Drin. Gardenland Resort është një kompleks i qetë modern që ofron pishinë të hapur të rrethuar nga palmat dhe shezllone, një fushë sporti, sallë konferencash, kënd lojrash për fëmijë dhe kamping. Hoteli ka një kapacitet prej 50 dhomash të ndara në dhoma Dyshe, Dopio, […]

Read More