kend lojrash per femije shkoder

Kendi i Lojrave

Ne Gardenland Resort do te gjeni gjithashtu kend lojrash per argetimin e femijeve tuaj.

 

Gjithashtu mund te organizohen festa ditëlindjesh, por dhe evente të ndryshme për fëmijët.

Parku eshte i vendosur ne nje hapesire te bollshme, ne natyren e qete qe na rrethon.

kend lojrash per femije shkoder

Ne Gardenland Resort do te gjeni gjithashtu kend lojrash per argetimin e femijeve tuaj.

Kendi i Lojrave

Ne Gardenland Resort do te gjeni gjithashtu kend lojrash per argetimin e femijeve tuaj.

 

Gjithashtu mund te organizohen festa ditëlindjesh, por dhe evente të ndryshme për fëmijët.

Parku eshte i vendosur ne nje hapesire te bollshme, ne natyren e qete qe na rrethon.

Kendi i Lojrave

Ne Gardenland Resort do te gjeni gjithashtu kend lojrash per argetimin e femijeve tuaj.

 

Gjithashtu mund te organizohen festa ditëlindjesh, por dhe evente të ndryshme për fëmijët.

Parku eshte i vendosur ne nje hapesire te bollshme, ne natyren e qete qe na rrethon.

Kendi i Lojrave

Ne Gardenland Resort do te gjeni gjithashtu kend lojrash per argetimin e femijeve tuaj.

 

Gjithashtu mund te organizohen festa ditëlindjesh, por dhe evente të ndryshme për fëmijët.

Parku eshte i vendosur ne nje hapesire te bollshme, ne natyren e qete qe na rrethon.