18. A keni aktivitet peshkimi?

Ne e kemi si aktivitet dhe gjithashtu kemi gjithë pajisjet e peshkimit. Ne kemi krijuar një rezervuar në ambientet tona, por gjithashtu mund të peshkoni edhe në Lumin Drin.

Read More

19. Çfarë lidhje ka Gardenland Resort me Lumin e Shalës?

Së pari Gardenland Resort dhe Lumi i Shales janë pjesë e së njëjtës bashki: “Bashkia e Vaut të Dejës”, pjesë e qarkut të Shkodrës. Gardenland Resort është një nga pikat më të aferta me Lumin e Shalës. Ne nuk ju sugjerojmë që ta bëni vajtje ardhje nga Tirana, pasi është rreth 10 orë rrugë në total dhe nuk arrini që […]

Read More

22. Po për fëmijët si janë çmimet?

Çmimet për fëmijë janë: 0-4 vjeç janë falas 4-12 vjeç janë me 50% të çmimit 12+ janë me çmim të plotë Kjo është e vlefshme si për akomodimet, ashtu edhe për paketat.

Read More

25. A bashkëpunoni me agjenci?

Ne bashkëpunojmë me agjenci dhe kemi një kapacitet prej 50 dhomash. Nese jeni agjenci, jeni te lutur që të beni kërkesën duke dërguar email: info@gardenlandresort.com

Read More

10. A gatuani vetëm tradicionale apo edhe të tjera?

Gardenland Resort është një resort i përmasave të mëdha dhe ne kemi integruar të njëjtën filozofi si resortet me standarte ndërkombëtare. Ne Gardenland Resort gjeni 3 restorante dhe te treja ofrojnë gatime të ndryshme. Restoranti ynë kryesor, i cili eshte fuksional gjatë gjithë vitit, është Agroturizëm Gardenland. Këtu ofrohet kuzhinë tradicionale, e ndërthurur me kuzhinën mesdhetare. Gjithashtu kemi dhe dy […]

Read More

11. Sa është çmimi për çift për 1 natë?

Nga data 1 tetor deri më 30 Prill çmimi i akomodimit me mëngjes është 20 euro/personi (40 Euro/cifti). Ndërsa gjatë sezonit 1 Maj – 30 Shtator çmimet janë të ndryshueshme. Ju rekomandojmë që të kontrolloni në datat që po kerkoni, në Booking (kliko ketu), Website ose në Expedia.

Read More