18. A keni aktivitet peshkimi?

Ne e kemi si aktivitet dhe gjithashtu kemi gjithë pajisjet e peshkimit. Ne kemi krijuar një rezervuar në ambientet tona, por gjithashtu mund të peshkoni edhe në Lumin Drin.

Read More

19. Çfarë lidhje ka Gardenland Resort me Lumin e Shalës?

Së pari Gardenland Resort dhe Lumi i Shales janë pjesë e së njëjtës bashki: “Bashkia e Vaut të Dejës”, pjesë e qarkut të Shkodrës. Gardenland Resort është një nga pikat më të aferta me Lumin e Shalës. Ne nuk ju sugjerojmë që ta bëni vajtje ardhje nga Tirana, pasi është rreth 10 orë rrugë në total dhe nuk arrini që […]

Read More

22. Po për fëmijët si janë çmimet?

Çmimet për fëmijë janë: 0-4 vjeç janë falas 4-12 vjeç janë me 50% të çmimit 12+ janë me çmim të plotë Kjo është e vlefshme si për akomodimet, ashtu edhe për paketat.

Read More

25. A bashkëpunoni me agjenci?

Ne bashkëpunojmë me agjenci dhe kemi një kapacitet prej 50 dhomash. Nese jeni agjenci, jeni te lutur që të beni kërkesën duke dërguar email: info@gardenlandresort.com

Read More

14. Çfarë aktivitetesh ofroni gjatë vitit?

Më poshtë po listojme te gjithe llojet e aktiviteteve qe ofrojme gjate gjithe vitit: 1.Vizitë në muzeun “Ndre Mjeda” 2. Shëtitje me Guide (Velipojë, Lumi i Shalës, Kalaja e Rozafës, Xhamia e Plumbit, Ura e Mesit) 3. Varkë 4. Kanoe 5. Peshkim 6. Futboll 7. Volejboll 8. Biçikleta 9. Hiking 10. Tur në fermën Gardenland 11. Mini klub për fëmijët […]

Read More

15. A keni paketa Half Board dhe paketa All Inclusive?

Kemi krijuar te dy llojet e paketave, të cilat janë të vlefshme: 1 Maj – 30 Shtator. Paketa Half Board dhe All Inclusive të cilat mund ti shikoni duke klikuar këtu. Nëse doni të shikoni paketat aktive në periudhën 1 tetor – 30 prill, atëherë klikoni këtu.

Read More