9. A ka çmim ekstra nëse dua të rezervoj dhomën me pamje nga pishina?

Nuk ka çmim ekstra, por në momentin kur të bëni rezervimin, duhet ta bëni këtë kërkesë dhe të merrni konfirmimim nga recepsioni.

Did you like this? Share it!

Leave Comment