8. Kur hapet pishina?

Pishina është sezonale dhe datat standarte e hapjes jane: 1 Maj – 30 Shtator. Pishina është e përmasave shumë të mëdha, ka mirëmbajtje ditore dhe realizojmë shumë organizime dhe evente.

Did you like this? Share it!

Leave Comment