7. Pse ekipet e futbollit frekuentojne gjithmone Gardenland Resort?

Gardenland Resort dhe Sporti janë të ndërlidhura që në zanafillë. Arsyet se pse të gjithë ekipet e futbollit përzgjedhin Gardenland Resort janë: Resort me 4 yje dhe me kushte shumë të mira; Ushqim cilësor dhe i kontrolluar; Resorti është i shtrirë në një hapësirë shumë të madhe dhe futbollistët mund të relaksohen përpara ndeshjes; Ajri, natyra dhe çdo gjë në Gardenland Resort është fantastike. Gjithashtu Gardenland Resort është sponsori dhe krijuesi i akademisë së futbollit KF Murlani. Kjo gjë e bën Gardenland Resort të lidhur në afatgjatë me sportin.

Did you like this? Share it!

Leave Comment