4. Ku ndodhet ferma juaj?

Që në momenin kur kemi krijuar Gardenland Resort, kemi krijuar edhe fermën. Koncepti i Gardenland Resort është që të ofrojë ushqim sa me cilësor, të shijshem dhe të kontrolluar. Duke qënë se klima është shumë e favorshme dhe tokat në zonën e Barbullushit janë shumë pjellore, atëherë mendojmë që shumicën e produkteve mund t`i prodhojmë ose mund ti marrim nga fermeret e zonës. Kemi një serë, 1 ambient ku qëndrojnë delet, tëcilat kulloten në kodrinën Gardenland dhe gjithashtu kemi 2 ambiente të tjera ku qëndrojnë zogjtë dhe pulat. Paketat tona kanë të përfshira dhe një tur në Gardenland Resort. Kliko këtu për paketat.

Did you like this? Share it!

Leave Comment