3. A ofroni shërbimin e biçikletave, pajisje peshkimi, motorra, varka, kanoe etj?

Ne ofrojmë biçikleta për vizitorët në Gardenland Resort. Gjithashtu ofrojmë edhe pajisjet e peshkimit, varkë dhe kanoe, ndërsa motorra jo. Se shpejt do të ofrojmë dhe mundësinë për shëtitje me kuaj. Gjithashtu ofrojmë dhe furgonat apo minibuze për lëvizjet për grupe në atraksionet pranë Gardenland Resort. Shumë prej këtyre aktiviteteve janë të ndërthurura në paketa dhe ju mund ti shikoni paketat duke klikuar këtu

Did you like this? Share it!

Leave Comment