25. A bashkëpunoni me agjenci?

Ne bashkëpunojmë me agjenci dhe kemi një kapacitet prej 50 dhomash. Nese jeni agjenci, jeni te lutur që të beni kërkesën duke dërguar email: info@gardenlandresort.com

Did you like this? Share it!

Leave Comment