19. Çfarë lidhje ka Gardenland Resort me Lumin e Shalës?

Së pari Gardenland Resort dhe Lumi i Shales janë pjesë e së njëjtës bashki: “Bashkia e Vaut të Dejës”, pjesë e qarkut të Shkodrës. Gardenland Resort është një nga pikat më të aferta me Lumin e Shalës. Ne nuk ju sugjerojmë që ta bëni vajtje ardhje nga Tirana, pasi është rreth 10 orë rrugë në total dhe nuk arrini që të shijoni natyrën e mrekullueshme në Lumin e Shalës. Nëse doni të merrni çdo informacion mbi Lumin e Shalës, atëherë klikoni këtu.

Did you like this? Share it!

Leave Comment