17. A keni suita dhe a bëni dekore dhome?

Kemi 2 Junior Suita dhe aktualisht kemi një paketë aktive “Gardenland Romance” e cila përfshin dekorin e dhomës, darkën, mëngjesin në dhomë, 1 shishe spumante + mini ëmbëlsira dhe shëtitje me varkë. Kliko këtu për të lexuar paketën e plotë.

Did you like this? Share it!

Leave Comment