15. A keni paketa Half Board dhe paketa All Inclusive?

Kemi krijuar te dy llojet e paketave, të cilat janë të vlefshme: 1 Maj – 30 Shtator. Paketa Half Board dhe All Inclusive të cilat mund ti shikoni duke klikuar këtu. Nëse doni të shikoni paketat aktive në periudhën 1 tetor – 30 prill, atëherë klikoni këtu.

Did you like this? Share it!

Leave Comment