13. A është rruga e asfaltuar dhe sa është me makinë larg nga Shkodra

Rruga është e asfaltuar dhe në çdo stinë e aksesueshme me makinë të vogël. Duhet të keni diçka parasysh, që nëse vini nga Tirana (ose nga Lezha), kaloni nëpërmjet Bushatit dhe me pas kthehuni për në Barbullush, pasi rruga është në gjendje më të mirë.

Did you like this? Share it!

Leave Comment