12. Cilat janë atraksionet pranë Gardenland Resort dhe sa larg janë?

Atraksionet më të bukura pranë Gardenland Resort janë:
1. Guri i Dragonit – 2 km (15 minuta)
2. Muzeu Ndre Mjeda – 5 km (10 minuta)
3. Kalaja e Rozafës – 15 km (19 minuta)
4. Xhamia e Plumbit – 15 km (19 minuta)
5. Liqeni i Vaut te Dejes – 16 km (20 minuta)
6. Shiroka – 17 km (22 minuta)
7. Qyteti i Shkodrës – 19 km (25 minuta)
8. Muzeu Marubi – 19 km (25 minuta)
9. Ura e Mesit – 25 km (40 minuta)
10. Lumi i Shalës – 49 km (90 minuta) Distanca deri në Koman, pasi pjesa tjetër bëhet me traget.
11. Kruja – 68 km (75 minuta)
12. Tamara – 80 km (90 minuta)

Did you like this? Share it!

Leave Comment