1. Kur është stina më e bukur për të vizituar Gardenland Resort?

Gardenland Resort është i hapur gjatë gjithë vitit dhe në çdo stinë ne ofrojmë mundesi të ndryshme për të realizuar aktivitete të ndryshme. Ne ofrojme mundësinë për dhjetra aktivitete si hiking, kanoe, varkë, shëtitje me guidë, biçikleta, peshkim, sporte të ndryshme (përveç pishinës dhe shërbimeve të tjera standarte të resortit). Që të përzgjedhësh se në cilën stinë do të vizitosh Gardenland Resort, të përket të zgjedhësh ty në varesi të asaj që po kërkon!

Did you like this? Share it!

Leave Comment