Bar Pasticeri Shkoder – Gardenland Resort – Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

GardenlandBar Pasticeri

Nje tjeter ambjent komod dhe relaksues ne resortin tone. Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

Embelsira

Bar Pasticeri Shkoder – Gardenland Resort – Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

Bar Pasticeri Shkoder – Gardenland Resort – Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

GardenlandBar Pasticeri

Nje tjeter ambjent komod dhe relaksues ne resortin tone. Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

Nje tjeter ambjent komod dhe relaksues ne resortin tone. Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

Nje tjeter ambjent komod dhe relaksues ne resortin tone. Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

Nje tjeter ambjent komod dhe relaksues ne resortin tone. Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

Bar Pasticeri Shkoder – Gardenland Resort – Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.

Bar Pasticeri Shkoder – Gardenland Resort – Bar Pasticeria, me nje arredim modern dhe sherbim cilesor, ku serviren një shumëllojshmëri ëmbëlsirash.